Thursday, 18 Apr 2024
Бизнес Търговски обекти

Progumi.bg – всички гуми на едно място

магазин за гуми
ЛЕТНИ, ЗИМНИ И ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ

Progumi.bg е онлайн магазин за автогуми на всички реномирани световнодоказали се брандове за автомобилни гуми като GOODRICH, BRIDGESTONE, CONTINENTAL, DAYTON, DEBICA, DUNLOP, GOODYEAR и много други, с гарантирани произход, качество и стил.

Гумите са едно от най-важни пера в сферата на автомобилите, без които в днешно време живота просто би спрял – доверете се на сигурни марки и компании, за да пътувате безпроблемно. Можете да избирате сред хиляди летни гуми, зимни гуми, всесезонни гуми, гуми за мотори, гуми за джип, гуми за тежкототварни автомобили и много други, на най-добри цени с бърза доставка и коректно отношение.

Каквито и гуми да търсите – ще ги откриете на Progumi.bg.

 

Потребителски мнения
  • ОБСЛУЖВАНЕ5.0
  • ЦЕНА5.0
  • КАЧЕСТВО5.0
  • ПОТЕНЦИАЛ5.0

Progumi.bg Телефон: 0899 088 089 E-mail: [email protected]

5.0средна оценка от потребителите

2 Отзива

  1. Поръчах си джанти от тях. Супер съм доволен изключително бърза доставка и много добра цена. Препоръчвам ги както за алуминиеви, така и за стоманени джанти.

    • Супер са! Взех зимни гуми от тях за сезона. Не знам как го правят, но мисля че имат едни от най-добрите цени за гуми в България. Прегледах почти всички големи онлайн магазини преди да поръчам и при тях цената за 16ките определено беше най-добра.

      Вашето мнение и потребителска оценка относно продукта/услугата