Thursday, 25 Apr 2024
Хоби

GrowMall магазин за растения и градинарство

growmall growshopЗаповядайте в GrowMall – growshop за специализирана грижа за всякакви видове растения. Тук ще откриете всичко, което ви е необходимо, за да отглеждате зеленчуци, цветя, подправки, билки, дръвчета и други, при това както на открито, така и в оранжерии или просто у дома.

Напоителни системи, лампи за растения, почвени смеси и подобрители, модерни и ефективни продукти за растителна защита – всичко необходимо е само на клик разстояние от вас! Предлагаме ви разнообразие от качествени продукти на доказали се световни марки – biobizz, ugro, bionova, гел за вкореняване clonex, фунгициди и други.

Контролирайки почвата, влагата, топлината и осветлението, можете целогодишно да отглеждате всичко, което искате. Ще ви помогнат специалните осветителни решения – led лампа за отглеждане на растения, луминесцентни лампи за растения, cfl лампи и рефлектори за лампи, с които решавате напълно въпроса с необходимата за растенията светлина и топлина. А държите ли на още по-голям контрол, чудесният гроубокс комплект е на ваше разположение.

Потребителски мнения
  • Обслужване0.0
  • Цена0.0
  • Качество0.0
  • Потенциал0.0

Вашето мнение и потребителска оценка относно продукта/услугата