Monday, 15 Jul 2024
Здраве Хоби

InSighting София

исайтинг център
insighting център

InSighting е център за духовни практики, хипноза, хипнотерапия и помощ при проблеми свързани с паник атаки и депресия. С помощта на различни дихателни упражнения и техники за хипноза можете да се справите с различни проблеми свързани с битието ви. Едни от най-добрите специалисти психотерапевти ще се отзоват на проблемите ви и ще помогнат да се оттърсите от фобии, зависимости и други проблеми. Инсайтинг център се намира в град София  квартал Борово на изключително добра локация, като предлага и изнесени практики няколко пъти в година. За повече информация можете да разгледате и официалния сайт.

2 Отзива

  1. Попринцип изключително рядко пиша мнения и отзиви в интернет, но конкретно за инсайтинг определено си струва да се популяризира. Страдах от проблем свързан със сериозно паничесок разстройство на база постоянен стрес свързан с работата ми. Обиолих всички психотерапевти в София докато след препоръка на близъкк до мен човек не попаднах в Insighting. Още след първите няколко разговора и практи там проблемите започнаха да отшумяват. Препорчвам ги на всеки имащ моя проблем – това определено са едни от най-добрите специалисти в страната.

    • В Insighting работи най-добрия психотерапевт в България и репутацията му е безупречна. Сина ми имаше огромен проблем свързан с зависимости… Това е мястото където успяха да му помогнат, като вече 3 години е напълно чист и успя да преодолее проблема. Много често хората отричат проблемите и си мислят, че всичко ще отшуми само без да търсят помощ. Не се бавете и ако действително имате нужда от психотерапевт отидете веднага.

      Вашето мнение и потребителска оценка относно продукта/услугата